Τρόποι ενημέρωσης

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Felt (Slug & Murs) - Felt 3: A Tribute to Rosie Perez (2009)




Τελευταία μέρα 2010, και αφού είχα και καιρό να χώσω κάποια πρόταση, είπα να κλείσουμε το έτος λίγο όμορφα και χαλαρά..

Στην τρίτη συνεργασία αυτού του διδύμου, οι Murs (μέλος των Living Legends) και Slug (½ των Atmosphere) συναντούν τον Aesop Rock, ο οποίος θα επιμεληθεί και εξ'ολοκλήρου τον δίσκο. Έχοντας (και λογικό άλλωστε) μια τέλεια χημεία μεταξύ τους, στον δίσκο βλέπουμε τους 2 mcs να εναλλάσονται μέσα στα κουπλέ κυρίως, παρά να "χώνουν" με σειρά. Αυτό που για εμένα το κάνει καλύτερο από τα προηγούμενα 2, είναι οι παραγωγές του Aesop Rock, μπορεί να αγαπάω Ant, αλλά εδώ ο Aesop έχει κάνει θαύματα και κατά την γνώμη μου δένει καλύτερα με το πιο "αισθηματικό" αλλά συγχρόνως "ειρωνικό" θα έλεγα ύφος του δίσκου.
Είναι φανερό πως, αμφότεροι δείχνουν να έχουν τρομερή όρεξη σε οτιδήποτε βγάζουν, και ακόμα και τα side projects τους, όπως αυτό, είναι κλάσεις ανώτερα από καλοδουλεμένα albums άλλων mcs.

Για το τέλος να πω οτι το cd μπορεί να σου καλύψει πολλές θεματολογίες, καθώς δεν κολλάνε κάπου και δίνουνε ενα άκρως ολοκληρωμένο cd που είναι ο,τι πρέπει για να το ακούσεις την ώρα που χαλαρώνεις ξέρω'γω, καθώς μπορεί να μην είναι οι πιο "απλοί" ραππερ, και για να πιάσεις το νόημα τους πολλές φορές πρέπει να τους ακούσεις και να τους ξανακούσεις, όμως εδώ όπως είπα και πιο πριν στα κομμάτια του δίσκου ποικίλουν οι θεματολογίες, πράγμα που κάνει και την απλή ακρόαση ευκολονόητη και ευχάριστη.
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, δεν θα χάσετε τίποτα.


It ain't paranoia man, i swear.


Tracklist:
1. Protagonists
2. Felt Chewed Up
3. Get Cake
4. Bass For Your Truck
5. Like You
6. Permanent Standby
7. Kevin Spacey
8. Ghost Dance Deluxe
9. Revisiting the Styleetron
10. Whaleface
11. Glory Burning
12. Henrietta Longbottom
13. She Sonnet
14. Felt Good
15. Deathmurdermayhem
16. The Prize
17. G.I. Josephine
18. The Clap
19. We Have You Surrounded
20. Give It Up
21. Paul Reubens

1 σχόλια:

Ωπ, τι έχουμε εδώ? Aesop Rock με Slug και δε με φώναξε κανείς ρε κωλόπαιδα?

Δημοσίευση σχολίου