Τρόποι ενημέρωσης

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εversor - Illegal Transaction / Παράνομη Διακίνηση LP (2010)




Ο Eversor, παραγωγός και mc των Phase 3 (Major League Bangers), εκτός από την φήμη του εντός της Ελλάδας, το όνομα του ακούγεται και έξω από τα σύνορα (Diversidad Experience, Marc Ecko's/Atari "Getting Up", παραγωγή στο κομμάτι "Return of the Castle f. Esoteric" του Main Flow, παραγωγή και raps στο single "Major League Guerillas f. Obnoksious Kas & Blaq Poet").

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα LP σαν Phase 3 (Εξακρίβωση Στοιχείων, 2006, ΗΧΟΤΡΟΝ/DME) και με παραγωγές στα LP του Λόγου Απειλή & Freestyle, Γέλου και στo ντεμπούτο του ανερχόμενου Obnoksious Kas (οι πιο πρόσφατες που μπορώ να θυμηθώ), μπορείς πολύ εύκολα να του δώσεις τον τίτλο του καλύτερου εν Ελλάδι και να τον συγκαταλέξεις στην αφρόκρεμα των Ευρωπαίων beatmakers.

Εν έτει 2010, και κάμποσο καιρό πριν την κυκλοφορία του Κλειστού Κυκλώματος, κυκλοφορεί ένα LP 11 κομματιών με κάποια κομμάτια που 'χανε ήδη κυκλοφορήσει καθώς και νέα κομμάτια, δίνοντας έναν πιο.. "boombap" αέρα στην εγχώρια σκηνή.
Με JK1, Detro, Lord Lhus & Rival στις συμμετοχές και με beats δικά του, του Ed Gain (Για κάθε μέρα που πεθαίνω) και του Jay-One [Young Architects] (2x16 bonus track), σίγουρα το άλμπουμ θα απασχολήσει τα αυτιά σας για αρκετό καιρό.

Τα κομμάτια ποικίλουν θεματολογικά και σίγουρα ο Eversor, παρόλο που είναι κυρίως παραγωγός, δείχνει οτι μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια στο μικρόφωνο και να σε κάνει να κουνηθείς σε συνδιασμό με τα καυλόμπητα, να σκεφτείς διάφορα με κομμάτια όπως το "Για κάθε μέρα που πεθαίνω", "Έχω εσένα". Βεβαίως δεν λείπει το κλασσικό boom bap στοιχείο που αγαπήσαμε και στο "Εξακρίβωση στοιχείων" από τον δίσκο σε κομμάτια όπως "2x16", "Από το βράδυ ως το πρωί", καθώς και κομμάτια με θέματα που έχουν να κάνουν με κοινονικοπολιτικά ("Αντάρτες πόλεως", "Κανένας πουθενά").

Σύντομα έρχεται και το videoclip του "Απ' το βράδυ ως το πρωί f. JK1."


Tracklist:

01. E-ntroduction (Who I Be)
02. Αντάρτες πόλεως
03. Παράνομη διακίνηση
04. Απ τό βράδυ ως το πρωί (f. JK1)
05. Η μέρα της μεγάλης φυγής
06. Για κάθε μέρα που πεθαίνω
07. Έχουμε και λέμε Μέρος 2ο (f. Detro)
08. Έχω εσένα
09. Παράνομη διακίνηση International RMX (f. Rival of CNN & Lord Lhus of Savage Bros./Snowgoons)
10. 2x16 Bonus
11. Κανένας πουθενά (bonus track απο το ντοκιμαντέρ του Ν. Σκαρεντζου "Open Mics")


Το cd έχει κοπεί σε περιορισμένα αντίτυπα για τους λάτρεις του είδους, και θα δίνεται ταχυδρόμικα, ή από κάποια lives/events.
Όσοι ενδιαφέρονται, ας στείλουν mail με τα στοιχεία τους στο paranomidiakinisi@gmail.com (12 € - συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής)

"καταπάνω σου αντάρτες πόλεως, έρχεται όλεθρος, πιστεύω να'σαι ετοιμοπόλεμος.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου