Τρόποι ενημέρωσης

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Celldweller - Celldweller (2003)


Celldweller ουσιαστικά είναι το όνομα ενός project, πίσω από το οποίο κρύβεται ο Klayton, ένα παιδί θαύμα κατά την γνώμη μου (τρόπος του λέγειν παιδί, αν σκεφτούμε ότι πριν λίγους μήνες πάτησε τα 40) ο οποίος ελίσσεται ανάμεσα σε drum n bass metal και trance δίνοντας πάντα ένα εκπληκτικό ηχητικό αποτέλεσμα που ουκ ολίγες φορές αποτελεί υπερπαραγωγή. Ουσιαστικά αποτελεί ένα "one-man-band" το οποίο κατά καιρούς, όπου καιρός = album φιλοξενεί και άλλα ονόματα.
Κατά την γνώμη μου το Celldweller είναι το καλύτερο του album γιατί μέσα έχει κομμάτια για κάθε ψυχολογική κατάσταση, για κάθε μουσικό αυτί και όπου κ ο πιο δύσκολος ακροατής θα συμπαθήσει τουλάχιστον ένα κομμάτι από αυτό το album. Προσωπικά ξεχωρίζω σχεδόν το μισό album, δηλαδή μου είναι δύσκολο να πω πιο εκ των "Frozen", "Stay With Me", "The Last Firstborn", Switchback" και "Fadeaway" είναι καλύτερο, αλλά σίγουρα αυτά είναι που ξεχωρίζουν.
Σίγουρα άμα έχετε "ανοικτά αυτιά" και ακούτε εύκολα διάφορα είδη μουσικής δεν θα σας αφήσει αδιάφορους αυτό το album. Ειδικά άμα τα ακούσματα σας τείνουν στο Alternative Rock/Metal (αρκετά alternative όμως) τότε σίγουρα θα υπάρξουν κομμάτια που θα σας μείνουν.


Tracklist:

1. Cell #1
2. Switchback
3. Stay With Me (Unlikely)
4. The Last Firstborn
5. Under My Feet
6. I Believe You
7. Frozen
8. Symbiont
9. Afraid This Time
10. Fadeaway
11. Cell #2
12. So Sorry To Say
13. Own Little World
14. Unlikely (Stay With Me)
15. One Good Reason
16. The Stars Of Orion
17. Cell #3
18. Welcome To The End

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου