Τρόποι ενημέρωσης

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Tarja - What Lies Beneath (2010)




Την φωνή της Tarja Turunen δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Είναι ίσως μια από τις πιο αξιόλογες φωνές στον ευτελές πλέον μουσικό χώρο. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος "Nightwish" (έχει αποχωρήσει πλέον)και ακολουθόντας πια solo καριέρα βαδίζοντας στο 33ο έτος της ηλικίας της η Tarja είναι από τους πιο αξιοσέβαστους καλλιτέχνες πλέον. Για να μην αναφέρω την εκπληκτική φυσική ομορφιά της βέβαια.

Η αξιαγάπητη λοιπόν Tarja, κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες την νέα της δουλειά "What Lies Beneath" με 11 νέα κομμάτια (14 μαζί με την Deluxe Edition). Τα κομμάτια πατάνε πάνω στο κλασσικό στυλ των Nightwish, λίγο goth, λίγο epic metal με πολύ όμορφες κιθάρες την εκπληκτική φωνή της Tarja και με πολύ όμορφες συμμετοχές όπως αυτή του κιθαρίστα Joe Satriani.
Προσωπικά ξεχωρίζω το "I Feel Immortal", το "Crimson Deep" και το "Underneath" χωρίς φυσικά να θέλω να υποτιμήσω τα υπόλοιπα κομμάτια του album.

Αν είστε λάτρεις ακουσμάτων όπως Evanescence, Nightwish, Epica, Within Temptation δεν γίενται να μην σας συνεπάρει αυτό το album.



H tracklist που σας δίνω είναι από το deluxe edition.


Tracklist:

01. Anteroom Of Death

02. Until My Last Breath

03. I Feel Immortal

04. In For a Kill

05. Underneath

06. Little Lies

07. Rivers of Lust

08. Dark Star

09. Falling Awake

10. The Archive of Lost Dreams

11. Crimson Deep

Bonus CD:

01. We Are

02. Naiad

03. Still Of The Night (Whitesnake Cover)



ΥΓ. Κατ εμέ το συγκεκριμένο album είναι μια απόδειξη του πόσο λάθος ήταν η αποχώρηση της από τους Nightwish...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου